WestBizz: netwerken in culinaire sferen

Op een stralende vrijdag in juni verzamelden een twintigtal ondernemers en/of vertegenwoordigers van bedrijven zich voor een WestBizz zakenlunch bij Salons Provoost in het West-Vlaamse Oudenburg. De genodigden werden op het binnenhof ontvangen door voorzitter Ivo Moeremans van WestBizz en verblijd met een welkomstdrankje en aperitief (krokante hapjes van de chef) van gastvrouw Charlotte. Seaport was erbij.

 

Op deze ‘Meet&Greet – business friends’ wordt de kans geboden om tijdens de door de zes partners aangeboden lunch enerzijds je bedrijf kort voor te stellen en anderzijds een twintigtal nieuwe bedrijven te leren kennen.

 

West-Vlaanderen

De groep van zes bedrijven die WestBizz organiseert is grotendeels werkzaam vanuit West-Vlaanderen. Enkele keren per jaar komt men samen in het sfeervolle thuishonk Salons Provoost in Oudenburg, waarbij alle organiserende bedrijven telkens twee van hun zakenrelaties mogen uitnodigen. De filosofie van West-Bizz is erop gericht om de zes partners en hun genodigden op ongedwongen wijze in contact te brengen met elkaar. West-Bizz staat voor netwerken, kennisdeling en business genereren in een sfeervolle culinaire omgeving.

 

Gastvrouw Charlotte van Salons Provoost in
Oudenburg.

Rijke lunch

Het evenement startte met een zonovergoten receptie waarbij alle aanwezigen in de gelegenheid werden gesteld om met elkaar kennis te maken. Vervolgens werden de gasten naar binnen gedirigeerd voor een rijke lunch. Alvorens via een tafelschikking het voorgerecht werd opgediend, stelden een aantal partners en genodigden zich voor aan alle aanwezigen.

 

Limoncello on the rocks

Na het voorgerecht (asperges, gekookte ham, jus wit bier, mousseline) was er buiten weer een korte informele samenkomst onder het genot van een goed glas wijn. Hierna werd er terug aan de tafels plaats genomen voor het hoofdgerecht. De tafelschikking was hierbij bewust anders zodat er met nieuwe mensen kon worden kennis gemaakt. Weer introduceerden een aantal partners en genodigden zich aan alle aanwezigen, onder het genot van een tussendoortje: limoncello on the rocks.

 

Het hoofdgerecht bestond uit een smaakvolle Dorade (zuiderse bereiding) met ‘Spaanse patatjes & seizoensgroentjes’. Na het dessert (Passie ijs, mango, touch of munt) werd de lunch afgesloten met koffie. Vervolgens werd er op het binnenhof van Salons Provoost nog gezellig genetwerkt tijdens de afterparty.

 

Hoofdgerecht Dorade, zuiderse bereiding.

WestBizz

De zes organiserende partners van WestBizz zijn;    MultiTech (specialist in het stralen van metaal, staalconstructies, lakken en metalliseren), Polypal (alles om magazijnen in te richten zoals paletstellingen, lockers, grootvakstellingen), Remondis (duurzaam afvalbeheer), Avalon (renovatie van industriële vloeren), Safety Services (preventie-adviseur, veiligheidsopleidingen) en Cleaning Professionals (specialist in schoonmaken en glazen wassen van kantoren, bedrijven en winkelpanden).

Auteur: Seaport Magazine

Deel dit bericht op