Webside en App speciaal voor ‘Scandinavietruckers’.

Download nu de ‘Scandinavietruckers’ App voor iPhone & Android!

 

Deze App is speciaal ontwikkeld voor chauffeurs die regelmatig rijden op Noord Europa. i Media Stars uit Hilversum heeft, in nauwe samenwerking met Scandinavietruckers, de website en App de laatste maanden ontwikkeld. Met deze App kun je navigeren naar de beste Restaurants en veiligste parkeerplaatsen in Noord Duitsland, Denemarken, Zweden Noorwegen & Finland. Omdat wij als chauffeurs allemaal onze eigen  ervaringen hebben, willen we eenieder vragen om die ervaring met elkaar te delen zodat ook andere collega’s een goede maaltijd en nachtrust kunnen hebben.

 

Hoe kun jij jou ervaring delen?

Op de App zit de functie ‘Report’. Met deze functie kun je tips sturen voor de betere Restaurants & veilige Parkeerplaatsen. Tips die toegezonden worden controleert men eerst voordat het op de App geplaatst word. Dus….. zorg er altijd voor dat tips zo compleet mogelijk zijn! Let hierbij op de volgende punten: 1 Naam Restaurant of Parking, 2 Land, 3 Plaats, 4 Adres. Tevens bied deze App de mogelijkheid om foto’s van trucks te plaatsen in het album van de App en natuurlijk op de website & sociale media kanalen. Mocht je het niet prettig vinden om de tips door te sturen via de App, dan kun je het ook via het WhatsApp systeem doen op: 0031 6 31 22 36 39.

 

Naast de App is er een website ontwikkeld welke dient als informatiepunt.

Chauffeurs die op het Noorden rijden, kunnen elkaar ook via de website informeren. Met elkaar en voor elkaar zorgen wij gezamenlijk voor een optimale informatiebron. Op deze website kun je nieuwsberichten lezen en vacatures bekijken of een van onze merchandise producten bestellen!

 

www.scandinavietruckers.nl

Auteur: Seaport Magazine

Deel dit bericht op