Transport & Logistics in Rotterdam Ahoy gaat samenwerking aan met Intermodal Europe

Beursorganisator Easyfairs maakt bekend dat Transport & Logistics op 6, 7 en 8 november 2018 in Rotterdam Ahoy wordt co-located met de internationale containerbeurs Intermodal Europe. “We zijn ontzettend content met deze samenwerking. Hierdoor ontstaat het grootste internationale platform voor de logistieke sector in Nederland”, zegt Bianca van Grinsven, Event Manager Transport & Logistics.

Met deze samenwerking beogen beide organisaties de markt samen te brengen, waarbij professionals voor de logistieke processen terecht kunnen bij Transport & Logistics en voor container innovations and technology bij Intermodal Europe. Van Grinsven: “Voor bezoekers is het ook interessant om beide beurzen te bezoeken, omdat beide branches duidelijke raakvlakken hebben. Ook zorgt deze beurscombinatie ervoor dat bezoekers op één moment beide beurzen kunnen bezoeken. Dit is vanuit tijdefficiëntie extra aantrekkelijk.”

Intermodal Europe is werelds belangrijkste containerbeurs met bezoekers afkomstig uit meer dan 75 verschillende landen. In 2015 vond de beurs plaats in Hamburg, waarna het in 2016 neerstreek in Rotterdam. Vorig jaar werd Intermodal Europe gehouden in RAI Amsterdam. Dit jaar bundelt het de krachten met Transport & Logistics in Rotterdam Ahoy.

Port Logistics

Eerder maakte de organisatie van Transport & Logistics ook al bekend uit te breiden met een feature speciaal voor de havenlogistiek: Port Logistics. De focus ligt op deep- en short sea transporten en aanverwante logistieke activiteiten in en vanuit de haven. “Met deze toevoeging geven we antwoord op de vraag vanuit de markt om meer havenlogistiek aanbod te presenteren. Na het vertrek van Freight Select is er geen enkele waardevolle beurs die de focus heeft op de havenlogistiek. Juist daarom is er een grote wens naar dergelijke partijen op de beursvloer”, aldus Van Grinsven.

Beursdata Transport & Logistics 2018

Transport & Logistics vindt plaats op 6, 7 en 8 november 2018 in Rotterdam Ahoy. De beurs opent op deze dagen haar deuren van 10.00 tot 17.00 uur. Meer informatie over Transport & Logistics: www.easyfairs.com/transport-nl.

Auteur: Seaport Magazine

Deel dit bericht op