Railinfra Solutions genomineerd voor Nederlandse ondernemersprijs 2016

Railinfra Solutions is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de Railinfrabranche en is hierdoor genomineerd voor de Nederlandse ondernemersprijs 2016. Zij heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming met een zeer sterke positionering.

‘Railinfra Solutions weet haar grote vakkennis op het gebied van railinfrastructuur uitstekend te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor zij hoog scoort op klanttevredenheid. Innovatie is het sleutelwoord bij Railinfra Solutions. In het simulatieprogramma Open Track heeft het bedrijf het complete Nederlandse spoorwegnet ingevoerd met alle treinen die daarop rijden. Railinfra Solutions kan er simulaties mee maken en voorspellingen doen. Wat gebeurt er bijvoorbeeld als je alle treinen 10 kilometer harder laat rijden; waar ontstaan dan problemen en hoe kan dat worden opgelost?’

Multidisciplinaire aanpak
De jury prijst met name de multidisciplinaire aanpak. ‘Er is ruime aandacht voor de inbedding in de omgeving, ook wel omgevingsmanagement genoemd. De gezamenlijke deskundigheid van Royal HaskoningDHV, Witteveen+Bos en Deutsche Bahn International stelt Railinfra Solutions in staat die omgeving in ieder spoorproject en ieder advies mee te nemen. Railinfra Solutions koppelt diepgaande deskundigheid en jarenlange ervaring op het spoor aan frisheid, flexibiliteit en korte lijnen. Met deze combinatie zal zij de komende jaren uitgroeien tot een stevige marktpartij’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

Verfrissend
Verder wordt de inbreng van Ilse Siebrand door de jury goed gewaardeerd. ‘Zeer verfrissend, met een zakelijke vrouwelijke touch’, aldus de jury. De Nominatiecommissie is van mening dat Railinfra Solutions op basis van die gronden uitgeroepen kan worden tot winnaar in de railinfrabranche en tevens in aanmerking dient te komen voor de Nationale Business Succes Award 2016.

Auteur: Seaport Magazine

Deel dit bericht op