Overname aandelen MariFlex Group B.V. door investment fund

De aandelen van MariFlex Group B.V. zijn per 10 maart 2022 overgenomen door een aantal investeringsmaatschappijen. Als gevolg van deze overname is Ruud Cogels teruggetreden als directeur-grootaandeelhouder van MariFlex Group B.V.

Het managementteam van MariFlex bestaat uit Cor van Hoeven (Managing Director) en Walter van der Pluijm (Commercial Director). Zij zijn al langere tijd aan MariFlex Group verbonden en vertrouwde gezichten.

 

 

De veranderende eigendomsstructuur zorgt voor nieuwe kansen. MariFlex Group B.V. is in gesprek met Vertom B.V. omtrent de overname van het bedrijf Specialised Tanker Services B.V. Deze overname biedt MariFlex de mogelijkheid om haar activiteiten te versterken en de dienstverlening te verbreden.

MariFlex Group B.V. zal verder geen wijzigingen doorvoeren in het beleid en de werkzaamheden. Klanten en partners kunnen ervan op aan dat zij dezelfde hoge servicekwaliteit ontvangen waar zij al mee bekend zijn. 

 

Over MariFlex Group B.V.

MariFlex Groep is al meer dan 40 jaar een vertrouwde partner in onder andere ship to ship operaties, engineering, barging en filterwerk. De expertise, ervaring en beschikbare middelen geven de mogelijkheid om een totaaloplossing aan te bieden voor een breed scala aan maritieme diensten.

 

Over Specialised Tanker Services

Specialised Tanker Services B.V. is gespecialiseerd in de dienstverlenende sector van Ship to Ship operaties. MariFlex en Specialised Tankers Services hebben in elkaar een betrouwbare partner gevonden waarbij door middel van een verdere samenwerking veel synergievoordelen gerealiseerd kunnen worden.

 

Auteur: Seaport Magazine

Deel dit bericht op