Maritime Industry Gorinchem met ruimere vloerindeling en nieuwe standbouw

Op 24, 25 en 26 mei krijgt vakbeurs Maritime Industry in Evenementenhal Gorinchem een dubbele primeur: nieuwe beursvloerindeling én nieuwe standbouw. De vakbeurs staat dit jaar in het teken van duurzaamheid en innovatie. Belangstellenden kunnen gratis e-tickets registreren via www.evenementenhal.nl/maritime-go.

In aanloop naar Maritime Industry wordt door Evenementenhal hard gewerkt om de indeling van de beursvloer te verbeteren. Voorheen bestond het achterste gedeelte van de hal uit twee losse hoeken die werd onderbroken door de expeditie. Hierdoor voelde de achterste rij in het verleden voor sommige exposanten en bezoekers een beetje als een uithoek die uit de loop lag.

Maar dat gaat vanaf Maritime Industry veranderen, want de expeditie ruimte wordt namelijk weggehaald. Door deze verbouwing ontstaat er een lichte en open ruimte, waardoor de beurshal ook nog eens wordt uitgebreid met 600m2. Ook de bovenverdieping is nog meer dan in vorige edities bij het driedaagse evenement betrokken. Daar staan nu twee keer zoveel stands dan in het verleden gebruikelijk was.

Interieurwijziging

Verder is er een wijziging van het gebruikelijke interieur. De verandering zit in de kleur van de standbouw. Voorheen had de standbouw een beukenhouten kleur. De nieuwe standaard wanden worden lichtgrijs. Evenementenhal wil zo een strakke, rustige en zakelijke uitstraling creëren. Als exposanten liever zwarte wanden willen, dan bestaat die mogelijkheid er. Maar lichtgrijs wordt de standaard.

Naar verwachting bezoeken op 24, 25 en 26 mei zo’n 15.000 vakspecialisten uit de maritieme sector de vakbeurs in Evenementenhal Gorinchem. Elke dag is Maritime Industry te bezoeken van 13.00 tot 21.00 uur.

Auteur: Seaport Magazine

Deel dit bericht op