Kom op kraanvisite in de Pon Cat pop-up store

Een vreemde gewaarwording in het centrum van Utrecht: een pop-up store voor de lancering van een graafmachine. Pon Equipment, dealer van het bekende merk Cat (ook wel bekend als Caterpillar), durfde het aan en organiseerde in twee weken tijd een groot kraanfeest. Een unieke winkel waar stoere grote en kleine mannen tot 28 januari 2017 op kraanvisite kunnen komen om de kleinste telg van de Cat Compact machines te bewonderen.

Kraanvisite
Sinds 1925 bouwt Caterpillar de meest robuuste machines voor de zwaarste omstandigheden.
Deze jarenlange ervaring en kwaliteit vindt men nu ook terug in hun nieuwste en kleinste compact machine, de Cat 300.9D graafmachine. Een ander formaat, maar met hetzelfde DNA. Om hun nieuwste aanwinst op een ludieke manier aan de wereld te tonen, ontwikkelde het creatieve bureau Lama Lama voor Pon Equipment binnen een tijdsbestek van twee weken een kraanfeestconcept: een pop-up store in het winkelhart van Utrecht, schuin tegenover de Bijenkorf, inclusief beschuit met muisjes.

De kleinste telg van de Cat-familie
“We hebben er bewust voor gekozen om de jongste en kleinste telg van de
Cat-familie niet alleen in de bouwwereld te presenteren. Het compacte formaat van de Cat-machine maakt het mogelijk om deze voor iedereen toegankelijk te maken. In de winkel kunnen alle fans van Cat de machine op een veilige manier bewonderen en ervaren hoe het voelt om zo’n prachtige machine te bedienen. Voor de allerkleinsten hebben we daarnaast ook een zandbak in de etalage gecreëerd, waar ze met minigraafmachines aan de slag kunnen. Bovendien krijgen ze een kleurplaat en een poster mee naar huis,” aldus Teus Louwerens, Manager Compact Pon Equipment.

Kraanzorgpakket
De winkel is vanzelfsprekend niet alleen voor de fans geopend, het is tevens een showroom waar geïnteresseerde kopers de Cat Compact machine kunnen bewonderen. Voor deze professionals heeft Pon Equipment een heus kraanzorgpakket ontwikkeld. Dit pakket bevat onder andere alle benodigde onderdelen voor de eerste twee beurten, diverse Caterpillar-onderdelen, advies voor de eerste beurten van de kraan en een persoonlijke Cat-uitrusting.

Openingstijden en routebeschrijving
De Cat pop-up store is van dinsdag 3 januari tot en met zaterdag 28 januari 2017 geopend. Kijk voor alle opening stijden en een handige routebeschrijving op www.kraanvisite.nl

Auteur: Seaport Magazine

Deel dit bericht op