KOK Milieuopslagsystemen: innovatieve klimaatkamers

KOK Milieuopslagsystemen uit het Gelderse Beneden-Leeuwen presenteert de geavanceerde klimaatkamers. Ze variëren van stellingcontainers tot inloopkluizen en bieden een revolutionaire oplossing voor de opslag van stoffen onder gecontroleerde temperaturen. Bovendien markeert de recente uitbreiding naar België een nieuwe fase.

 

In een tijd waarin klimaatverandering een urgente kwestie is, bieden de klimaatkamers van KOK Milieuopslagsystemen concreet uitkomst. Deze kamers stellen bedrijven in staat om op een verantwoorde manier om te gaan met hun opslagbehoeften, rekening houdend met de evoluerende eisen van het milieu.

 

Het atelier van KOK Milieuopslagsystemen.

 

Stellingcontainers

De klimaatkamers zijn stellingcontainers of inloopkluizen ontworpen voor het opwarmen, koelen, of op constante temperaturen bewaren van stoffen. Deze kamers, geschikt voor binnen en buiten en in elke gewenste afmeting, bieden een temperatuurbereik van -18 °C tot +80 °C. Uitgerust met vries- en koelinstallaties, variërend van elektrisch tot op stoom of thermische olie gebaseerde verwarmingssystemen, voldoen ze aan de PGS 15:2016 richtlijn met ATEX (Ex) opties.

 

Stabiele omgeving

De temperatuurregeling, lokale of geïntegreerd in een ‘factory control system’, zorgt voor een nauwkeurige en stabiele omgeving. KOK Milieu maakt efficiënt gebruik van stoom met druk tot 5,5 bar voor verwarming, en een scala aan verwarmingsopties afgestemd op de specifieke behoeften van de klant.

 

Uitbreiding naar België

De expansie van KOK Milieuopslagsystemen naar België markeert een nieuwe mijlpaal in het streven naar wereldwijde milieubewuste oplossingen. Met tevens een vestiging in België, is KOK Milieuopslagsystemen klaar om haar innovatieve benadering van milieuopslag te delen en op maat gemaakte oplossingen te bieden aan een breder internationaal publiek.

 

Stellingcontainer.

 

Kwaliteitsvol maatwerk

Wat KOK Milieuopslagsystemen onderscheidt is kwaliteitsvol maatwerk. Het bedrijf gaat verder dan conventionele benaderingen door persoonlijk bij de klant te kijken en samen de ideale opslagoplossing te ontwerpen die perfect aansluit bij hun specifieke behoeften en beschikbare ruimte. Het resultaat is een op maat gemaakt systeem dat efficiëntie combineert met duurzaamheid.

 

Duurzame oplossing

KOK Milieuopslagsystemen verlegt grenzen met hun klimaatkamers, die niet alleen technologische hoogstandjes zijn, maar ook een duurzame oplossing bieden voor de uitdagingen van een veranderend klimaat.

 

Voor meer info:

NL:   info@kokmilieu.nl

www.kokmilieu.nl

 

BE:   info@kokmilieu.be

www.kokmilieu.be

Auteur: Seaport Magazine

Deel dit bericht op