Groenleer Metaalrecycling neemt gloednieuwe Volvo FH 540 6×2 vrachtwagen in gebruik

Groenleer Metaalrecycling BV heeft onlangs een nieuwe Volvo FH 540 6×2 vrachtwagen in gebruik genomen. De cabine is uitgevoerd in een mooie metallic grijze kleur. Het spuitwerk inclusief reclame is verzorgd door de eigen spuiterij van Bluekens Goes. Deze vestiging nam tevens de opbouw en aflevering voor zijn rekening.

 

 

De opbouw van het haakarmsysteem van Hiab is gerealiseerd door Hefmatic Borssele en de nieuwe aanhangwagen geleverd door GS Meppel. De truck is uitgerust met onder andere Visibility Plus met LED-verlichting en dodehoek camera af-fabriek. Daarnaast beschikt hij over Volvo Dynamic Steering, die zorgen voor nog meer veiligheid en rijcomfort.

 

Recyclen

Groenleer Metaalrecycling BV, met hoofdvestiging aan de Industrieweg in Zierikzee, is ruim 85 jaar specialist in het inzamelen, sorteren en recyclen van ijzer en metalen op een verantwoorde wijze. Naast de hoofdvestiging in Zierikzee beschikt het bedrijf van Marco Sinke sinds 2½ jaar ook over een locatie in Rilland.

 

Ruime opslagcapaciteit

 Via de ruime opslagcapaciteit in Zierikzee en Rilland vinden de vele soorten ferro en non-ferro metalen hun weg naar de ijzertussenhandel of rechtstreeks naar de koper- en aluminiumsmelterijen. Zo draagt Groenleer haar steentje bij aan de duurzame kringloop.

 

Smelterijen

,,Afval bestaat niet. Via de smelterijen krijgen de metalen een tweede leven in bijvoorbeeld de automotive of de elektronica. De smelterijen zijn het eind van de keten, maar ook het begin van een nieuwe metaalcyclus”, aldus ondernemer Marco Sinke.

 

Het werkgebied van Groenleer Metaalrecycling BV is heel zuidwest Nederland. Klanten zijn bijvoorbeeld bouw- en industriële bedrijven uit de havengebieden.

 

www.groenleer.com

Auteur: Seaport Magazine

Deel dit bericht op