Green Blue Offshore Terminal opent nieuwe terminal in de haven van Vlissingen

Green Blue Offshore Terminal een initiatief van de Prior Group opent een nieuwe terminal in de haven van Vlissingen. Het doel is om diensten aan te bieden aan organisaties die actief zijn in de realisatie van offshore windparken en om te helpen bij bouw-, aanpassings-, reparatie- en onderhoudsactiviteiten. Niet alleen om te dienen als een plaats voor opslag van apparatuur, materialen en offshore-modules.

 

Kiezen voor de haven van Vlissingen was geen vreemde keuze, aangezien de Prior groep een sterke en langdurige aanwezigheid heeft in het haven gebied. Door een toename van activiteiten binnen de groep is er extra werkruimte gevonden op de Estlandweg in Vlissingen-Oost. Ook de toenemende belangstelling van nationale en internationale Marine & Offshore-bedrijven voor de haven van Vlissingen maakte het een belangrijke factor voor Green Blue Offshore Terminal om de terminal in Vlissingen te vestigen. De Terminal biedt 22.000 m2 aan werkruimte en een productiehal van 125 x35 x 15m.

 

Binnen Green Blue Offshore Terminal zullen verschillende eigen bedrijven en partners van de Prior Group worden verenigd om aan de behoeften van de klant te voldoen. Prior Group is een organisatie met haar kernactiviteiten in Consultancy, Human Capital (met meerdere agentschappen en uitzendbureaus) en technische oplossingen met bedrijven in eigendom op het gebied van electrical en mechanical engineering.

 

Bram van Stel, Prior Group: “Initiatieven verdwijnen vaak in stilte mede door onvoldoende regionale capaciteit op het gebied van tijdelijke werknemers of werkruimte. Dit betreft meestal: technische, co-ondersteunende oplossingen met betrekking tot technische vraagstukken. Om deze reden werken een aantal regionaal opererende bedrijven samen om ​​oplossingen als in een totaalpakket aan te bieden.”

 

Green Blue Offshore Terminal is gevestigd in de buurt van de Noordzee en is gemakkelijk bereikbaar via binnenwateren en het wegennet van en naar Antwerpen en Rotterdam. Hierdoor is de terminal zowel per schip als vrachtwagen bereikbaar.

Auteur: Seaport Magazine

Deel dit bericht op