Directeur Arie de Bode van Heros Sluiskil Koninklijk onderscheiden

Directeur Arie de Bode van Heros Sluiskil is op zaterdag 8 juni benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

 

 

De Koninklijke onderscheiding werd opgespeld door burgemeester Erik van Merrienboer van de gemeente Terneuzen tijdens een drukbezocht feestelijk evenement bij Heros, marktleider in de Benelux in de opwerking van AEC-bodemas.

 

Netwerker

De Bode is een echte netwerker die verbinding creëert tussen de wetenschap en de praktijk van de circulaire economie ofwel de duurzame kringloop. De Bode is vicevoorzitter van Portiz, de vereniging van industriële, logistieke en havenbedrijven in Zeeland. De Zuid-Hollander, die zich in Zeeuws-Vlaanderen heeft ontpopt als hét gezicht van Heros Sluiskil, was ook jarenlang voorzitter van het Portaal van Vlaanderen, hét maritiem informatiecentrum in de Kanaalzone Gent-Terneuzen.

 

Dialoog

Hij is een man van de dialoog die bijvoorbeeld ook goed contact onderhoudt met de Dorpsraad Sluiskil. De Bode werd op de bijeenkomst onder andere geroemd om zijn humor, toegankelijkheid en rust. Na 22 jaar bij Heros (eerst nog enkele jaren in Roosendaal en later in Sluiskil) gaat Arie de Bode eind juli officieel met pensioen. In de volgende uitgave van Seaport wordt middels een interview uitgebreid teruggeblikt op de kleurrijke carrière van ‘Mister Heros Sluiskil’.

Auteur: Seaport Magazine

Deel dit bericht op