Complete loswal in Botlek Rotterdam te koop via Troostwijk Auctions

Een complete loswal in het Botlekgebied in Rotterdam wordt op dit moment via een online verkoop bij inschrijving (tender) verkocht via Troostwijk Auctions. Onder meer gigantische loskranen, stortbunkers, transportsystemen en opslagsilo’s zijn te koop. Op vrijdag 30 september 2022 sluit de tender om 14:00 uur.

 

In het Botlekgebied van Rotterdam verkoopt RGS Groep in samenwerking met Hoeben Metalen een complete haven-losinstallatie via Troostwijk Auctions. Er kan via een online verkoop bij inschrijving geboden worden op een Figee multi purpose havenkraan, een Figee dubbelarm-stukgoed havenkraan, drie overslaggrijpers, twee verrijdbare stortbunkers, een compleet transportbandensysteem, en drie opslagsilo’s van 3100 M3. 

Bekijk hier de 7 kavels. 

 

Online verkoop bij inschrijving

Een tender (een online verkoop bij inschrijving) lijkt op een veiling maar is niet hetzelfde. Kopers kunnen online een bod uitbrengen op de getoonde kavels. Deze biedingen zijn niet zichtbaar op de website. Je kunt als koper ook meerdere biedingen doen op een kavel, maar de volgende bieding moet dan hoger zijn dan je laatste bieding. Van elke geplaatste bieding ontvang je een bevestiging per mail, ook kunt je je biedingen bekijken in MyTroostwijk.

 

Aan het eind van de verkoop bij inschrijving worden de biedingen bekeken en zal de verkoper zo spoedig mogelijk beslissen of de verkochte kavels worden gegund. Vervolgens worden bieders door Troostwijk per mail op de hoogte gebracht of zij al dan niet een kavel gewonnen hebben.

 

Over de tender
De online veiling bij inschrijving van de complete loswal uit het Botlekgebied van Rotterdam sluit op vrijdag 30 september 2022 om 14:00 uur.

Wil je de kavels bekijken voor je een bod uitbrengt? Dat kan op afspraak tijdens de kijkdag op woensdag 28 september 2022 van 09:00 uur tot 12:00 uur. Locatie: Oude Maasweg 80, 3197 KJ Botlek Rotterdam. Je kunt een afspraak maken om de kavels te bekijken door te mailen naar aanmelden@troostwijkauctions.com (aanmelden mogelijk tot 19 september 2022).

Klik hier voor alle details over deze tender.

 

Over Troostwijk Auctions

Troostwijk Auctions vindt dat alles waarde heeft.

 

Bij het bedrijf draait het om het vinden, herkennen en verzilveren van die waarde, vaak via online veilingen maar ook via tenders en onderhandse verkooptrajecten. Het bedrijf taxeert, adviseert en is Europa’s grootste business to business veilinghuis met wereldwijd bereik. Online veilen is volgens het bedrijf een uitstekend en objectief verkoopkanaal. Troostwijk Veilingen realiseert de beste opbrengst in de markt en is daarnaast snel, veilig en transparant.

Waarde draait bovendien om mensen. Respect en duurzaamheid staan daarom hoog in het vaandel. Volgens Troostwijk Auctions verdient elk product een langer leven dan bij de eerste eigenaar. Troostwijk Auctions veilt per jaar ruim 657.500 kavels voor bedrijven uit onder meer de sectoren: agrarisch, food, metaal, bouw, grondverzet en transport & logistiek. Het bedrijf heeft lokale sector specialisten door heel Europa en kopers in 167 landen.

 

www.troostwijkauctions.com

 

https://www.linkedin.com/company/troostwijk-veilingen-b-v-troostwijk-auctions/

Auteur: Seaport Magazine

Deel dit bericht op