Beroepschauffeurs maken vuist voor de toekomst van de transportsector.

Onlangs, vrijdag 11 september, heeft zich het 10.000ste !! lid aangemeld bij FB ‘Samen Sterk in Transport’. Een mijlpaal voor de transportsector en de beroepschauffeur in het algemeen.

 

‘Samen Sterk in Transport’ en ‘Chauffeurs voor Chauffeurs’ is bijna 2 jaar geleden ontstaan door behoefte vanuit de sector zelf. ‘Samen Sterk in Transport’ als informatiebron, nieuwsbron en discussie platform voor de beroepschauffeurs en ‘Chauffeurs voor Chauffeurs’ als ‘banenbank’ voor vraag en aanbod vanuit de sector voor de beroepschauffeur.

 

Joop van Rooij en Hetty Ederveen zijn dagelijks druk om, samen met de beroepschauffeur, een invulling te geven aan deze behoefte. Met trots kunnen zij dan ook meedelen dat er al bijna 300 chauffeurs via ‘Chauffeurs voor Chauffeurs’ aan een baan zijn geholpen in de transportsector. Daarnaast hebben al honderdtallen van deze beroepschauffeurs waardering uitgesproken voor ‘Samen Sterk in Transport’.

 

De doelstelling van ‘Saneb Sterk in Transport’ en Chauffeurs voor Chauffeurs’ is het helpen van de beroepschauffeur – het ‘wij’ gevoel terugbrengen in de sector en het creĆ«ren van respect en saamhorigheid onder de beroepschauffeur in het algemeen. ‘Deze doelstelling begint nu vruchten af te werpen’, aldus een trotse Joop van Rooij. ‘Wij willen ook iedereen bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen en wij kijken uit naar een verdere groei van onze gezamenlijke vuist’, voegt Hetty Ederveen hieraan toe.

 

Voor meer informatie en beeldvorming kan men kijken op: ‘Samen Sterk in Transport’ https://www.facebook.com/groups/270424569748542 en ‘Chauffeurs voor Chauffeurs’ https://www.facebook.com/groups/706723659360278/

Auteur: Seaport Magazine

Deel dit bericht op