TRANSPORT & LOGISTICS ANTWERPEN

Van 22 tot 24 september vindt de vakbeurs “Transport & Logistics 2015” plaats te Antwerp Expo. Het is het tweejaarlijks forum van de bedrijven in de transport & distributie, warehousing & handling en datacommunicatie & software. Transport & Logistics is dé tweejaarlijkse hoogmis van de Benelux community uit de transport en de logistiek, waar alle belangrijke aanbieders én hun klanten op aanwezig zijn.

Belangrijk aspect van Transport & Logistics 2015 is dat het niet gaat om ‘zomaar de logistieke beurs’ (alleen). Er is een meer dan stevig randprogramma van conferenties, seminaries en actualiteitsdebatten.

Zo wordt de beurs naar jaarlijkse traditie geopend door Marc Van Peel, schepen van de Antwerpse haven.

Gloeiend actueel wordt de voorstelling van het CETA-akkoord – het nieuwe “Comprehensive Economic and Trade Agreement” tussen Canada en de Europese Unie – door Jean D’Amour, Minister for Transport and the Implementation of the Maritime Strategy.

Niet te missen is ook de presentatie van Gunter Pauli over “hoe transport en logistiek een motor van de blauwe economie kan zijn”. Pauli is de voormalige eigenaar van het Vlaamse bedrijf Ecover (productie van biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen) en auteur van verschillende boeken, waaronder het in 2010 verschenen ‘blue economie’ (groene gedachtengoed vertaalt in rendabele business.

Auteur: Seaport Magazine

Deel dit bericht op